17. august

Der er desværre ikke længere springundervisning i klubben. Klubbens medlemmer vil blive nødt til at finde springundervisningen andetsteds. Der arbejdes på at finde en løsning for springrytterne.

28. juni 2021

I weekenden holdt vi en hyggelig sommerfest for klubbens medlemmer. Der var foodtruck, loppemarked og tombola. Alle kunne desuden tilmelde sig ponygames, hvilket var en succes. Vi glæder os til næste arrangement.

13. marts 2021

Vores udendørs ridebane er endelig klar til brug. Den blev indviet med undervisningen hos Pia Lykkegaard i går. Den er så lækker!

9. marts 2021

AMR er kommet på Magasinet Hests liste over rideklubber i Danmark. Det er vi naturligvis glade for, da det så bliver lettere for kommende medlemmer i lokalområdet at finde frem til klubben.

Magasinet Hest er et online magasin, som er meget velbesøgt og bringer nyheder om ridebranchen samt skriver om udstyr til hest og rytter.

2. marts 2021

Vi åbner igen for udendørs undervisning

Det er nu tilladt at have udendørs undervisning for op til 25 elever. Rideskolen starter op igen lørdag d. 6. marts 2021 og spring- og dressurundervisning mandag og fredag starter op henholdsvis d. 15. marts og d. 19. marts.

Vi er i fuld gang med at gøre udendørsbanen toptunet, så den fremover kan bruges hele året rundt.