amagerland sportsrideklub

Om

Amagerland Sportsrideklub (AMR) bor sammen med Amagerlands Rideskole og Amagerlands Hestepension på Nøragersmindevej 3, 2791 Dragør.

Vi er en rideklub beliggende i skønne omgivelser tæt på skov og strand og stadig tæt på København. Bus nr. 33 går lige til døren. Vi er en rideklub, hvor der er plads til alle, både hyggeryttere og konkurrenceryttere i alle aldre. AMR er en rideklub. Vi er altså ikke en rideskole, og vi udlejer ikke heste/ponyer.

Vores ridefaciliteter omfatter et ridehuse, en udendørsbane og rytterstue med tilhørende toiletfacilieter. Vi har et hyggeligt udeområde med geder og bålplads med borde og bænke, hvor der ofte er arrangementer for medlemmerne af klubben.

Hvis du vil ride på AMR og bruge vores faciliteter skal du både købe medlemsskab og facilitetskort. Prislisten kan ses her
Spørgsmål til og om AMR kan sendes til bestyrelsen på: info@amagerlandsportsrideklub.dk